Σχετικά

H FOODLine Kyriakopoulos Co είναι Συμβουλευτική εταιρία, Τεχνολογικού και Μελετητικού υπόβαθρου, με έδρα τη Γλυφάδα/Αττικής.

Δραστηριοποιούμαστε στο σχεδιασμό, ανάπτυξη και διαχείριση έργων στη βιομηχανία τροφίμων.

Η Ιστορία της εταιρίας στη βιομηχανία τροφίμων ξεκινά πριν 35χρόνια, μια ριζοσπαστική ιδέα που συλλήφθηκε από ένας από τους πιο έμπειρους και αναγνωρισμένους Τεχνολόγους Τροφίμων & Μηχανικό Αρτοσκευασμάτων-Σαχαροδών προϊόντων τον κ. Τάσο “Dottore” Κυριακόπουλο.

Έκτοτε, η εταιρία έχει εντάξει στο δυναμικό της έμπειρους μηχανικούς έργων, διαπιστευμένους από το IMECHE και το Engineering Council, καθότι και άρτια εκπαιδευμένους Μηχανικούς τροφίμων και αρτοσκευασμάτων υπό τη διαπίστευση του IFST.

Η FOODLine Co.βάση της ευρείας και διαφοροποιημένης εμπειρίας που κατέχει, προσφέρει υπηρεσίες που χωρίζονται σε δύο βασικούς τομείς:

  1. Παράδοση εργοστασίων σε λειτουργία Α-Ω, διαχείριση έργου και σχεδιασμός έργου
  2. Βελτιστοποίηση Προϊόντων, μείωση κόστους, Έρευνα και Ανάπτυξη (στο πλήρες εξοπλισμένο εργαστήριο μας είτε στις εγκαταστάσεις κάθε πελάτη) και Ποιοτικό Έλεγχο

Η FOODLine Co. διευρύνει τους επαγγελματικούς ορίζοντες της στη βιομηχανία των τροφίμων τα τελευταία 15 χρόνια, εδραιώνοντας με συγκεκριμένη στρατηγική τις συνεργασίες σε αναπτυσσόμενες αγορές της Μ. Ανατολής, Αφρικής και Ασίας.

Σήμερα, μετρούμε υπερήφανα ένα μεγάλο αριθμό πελατολογίου που ανήκει στη βιομηχανία επεξεργασίας και τυποποίησης τροφίμων από την Μ. Ανατολή , την Αφρική, την Ευρώπη και την Ασία, όπου το υπάρχον βαρύ φορτίο μετατρέπεται στο πάθος για τη δουλειά μας.

Γκαλερί Φωτογραφιών :